19 sep. 2011

Jag vet att du är och du blir vad du var

Har slarvat igen med att inte uppdatera min blogg. Men vilken sommar det har varit!

ELSA ungdomslägret har varit fenomenal med en så tight grupp som aldrig förr. Barnlägret i Visby blev även i år en trevlig träff med en massa härliga barn och föräldrar. Pricken på i-et var Nordiska seminariet i Finland, där hela 20 deltagare från ELSA läger gav nordiska ett ungdomslyft.

Det är helt fantastiskt att se hur de förvandlas från osäkra ungdomar till guldstjärnor som glöder i livet! Dagarna fylls med glada tillrop, modiga aktiviteter såsom Toastmasters och en vänskap som heter duga. Utrop växlar från WTF (det får ni slå upp själva) till "För att vi har en röst" och "vi har rätt att tala". De blir aktiva i livet, aktiva inom stamningsrörelsen och aktiva på dansgolvet som får många "äldre" att bli avundsjuka.

I helgen var jag i England med kära dottern och fick även träffa Scatman John's änka Judy, en underbar dam med eldig själ och Gina, min "lillayster".  Scatman John (Larkin) har betytt mycket för mig. Inte bara genom hans stora hit "I'm the Scatman" där han sjunger om att det är ok att stamma, men även privat. Och lyssna på hans låttexter om fred på jorden, att hitta sig själv och att själv ta första steget att göra världen till en bättre plats. Lyssna och njut!

Nu blir det att förbereda mig för att hålla låda på Island på den internationella stamningsdagen 22 oktober.  Även Skaraborgs stamningsförening har en aktivitet ni inte får missa. Kolla på www.ssf.st för mer info.

ATCHOO och på återseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar